Birlik Sendikası'ndan A101'de yaşamını yitiren işçiyle ilgili açıklama

Birlik Sendikası, A101'in deposunda elektrik kontağından çıkan yangında yaşamını yitiren işçiyle ilgili 'Artık bir araya gelmemizin, dayanışmanın zamanı' açıklaması yaptı.

18 Haziran 2022 - 20:45

İstanbul Esenler’de Fevziçakmak Mahallesi Atışalanı Caddesi üzerindeki A101 zincir markette çalışan Muhammet Ali Yaşar (26) marketin deposunda elektrik kontağından çıkan yangında dumandan zehirlenerek yaşamını yitirmişti.

Birlik Sendikası'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Ağır çalışma koşulları, iş cinayetleri kaderimiz değil. Marketlerde de başka işyerlerinde de bir araya geleceğiz, insanca çalışma koşulları için mücadele edeceğiz ve bir arkadaşımızı daha kaybetmeyeceğiz" denildi.

"Denetimsizlik, yoğun çalışma koşulları, iş güvenliği önlemlerinin hiçe sayılması ve daha bir sürü sebepten işçiler hayatını kaybediyor" denilen açıklamada, "Yanı başımızda iş arkadaşlarımız hayatını kaybediyor, yaralanıyor. Artık bir araya gelmemizin, dayanışmanın zamanı. Bir kişiyi daha kaybedemeyiz!" ifadelerine yer verildi.

Bu haber 615 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()