Birleşik Kamu-İş'ten Emekli-Sen' e Destek Ziyareti

Birleşik Kamu-İş, Tüm Emekli-Sen’in Genel Merkezi’ne destek ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

11 Kasım 2017 - 22:07

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, Eğitim-İş Genel Basın-Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Yakup Tekin Efe, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Hasan Yağız ile birlikte Tüm Emekli-Sen Genel Başkanı Salman Hürkardeş’i makamında ziyaret ettiler.

Birleşik Kamu- İş Genel Başkanı Hasan Kütük, Tüm Emekli-Sen’in 15 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen 1. Olağan Genel Kurulu nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konfederasyon ve sendika yöneticilerini, Tüm Emeklilr Sendikası Genel Başkanı Salman Hürkardeş ve MYK üyeleri karşıladılar.

Birleşik Kamu-İş ve bağlı sendikaların yöneticileri, Tüm Emekli-Sen Genel Başkanı Salman Hurkardeş ve MYK üyelerini tebrik ettikleri ziyerette Kütük ve Hürkardeş ülke sorunlarına, çalışma yaşamına ve emekçilere yönelik sorunlara ilişkin karşılıklı değerlendirmeler yaptılar.

Sıcak bir ortamdan gerçekleşen ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bu haber 1104 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()