Belediye Meclis Üyeleri, oturum ücretini Mehmetçik Vakfı'na Bağışladı

Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeleri, vatanı için hayatını feda eden ve bu uğurda gazi olan Mehmetçiklere destek amacıyla Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunma kararı aldı.

02 Şubat 2018 - 14:17 - Güncelleme: 02 Şubat 2018 - 14:23

Karabağlar Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda belediye meclis üyeleri, Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunulması için meclis başkanlığına önerge sundu. Gündeme alınan önerge, meclis yelerinin oy birliği ile aldıkları kararla kabul edildi. Mecliste sandalyesi bulunan CHP ve AK Parti'li meclis üyeleri, örnek teşkil etmesi amacıyla aldıkları bu kararla, huzur haklarından bir oturum ücretini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklar.

Bu haber 1982 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()