Bayraklı’nın sporcuları fark yarattı

Spor alanındaki başarıları ve milli takımlar düzeyinde yetiştirdiği sporcularıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası’ndan 7 madalya ile döndü. 155 sporcunun katıldığı turnuvada ilçenin gururu olan başarılı sporcular, 5 tane ikincilik, 2 tane de üçüncülük madalyası kazandı. Başkan Serdar Sandal, “Spora verdiğimiz önem ve desteklerin meyvelerini çocuklarımızın başarılarıyla toplamak bizi mutlu ediyor” dedi.

28 Mart 2023 - 12:18

Türkiye Kick Boks Federasyonu Ege Bölge Şampiyonası düzenledi. Buca Afetevleri Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 6 ilden 155 sporcunun katıldığı müsabakalara Bayraklı Belediyesi de 8 sporcu gönderdi. Yıl boyunca düzenlenen çeşitli turnuvalarda elde ettikleri derecelerle Bayraklı’nın gururu olan başarılı sporcular bu müsabakada da 7 madalyanın sahibi oldu. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvada Bayraklı Belediyesi sporcuları, 5 ikincilik, 2 de üçüncülük madalyası kazanarak Ege Bölgesi’nin en iyileri arasında yer aldı.

 

SPORUN LOKOMOTİFİ BAYRAKLI

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz ve onları destekliyoruz. Bayraklı Belediyesi; çocuklarımızın, gençlerimizin gayreti ve başarıları sayesinde 30 ilçe arasında altyapıda, gençlik ve sporda lokomotif bir güç haline geldi. Bu konuda biz de üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya devam edeceğiz. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Bu haber 210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()