Başkan Taş, "Trafiği rahatlatmak adına adımlar atılması gerekiyor"

Buca Ceza ve İnfaz Kurumu’nun taşınması değerlendiren Buca CHP İlçe Başkanı Hacer Taş, trafiği rahatlatmak adına çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

06 Temmuz 2021 - 14:25

Gerçek Haberci'den Sıla Arabacıoğlu'nun özel haberine göre Buca’nın gündeminde olan cezaevinin taşınmasıyla ilgili süreç hâlâ devam ediyor. Buca CHP İlçe Başkanı Hacer Taş, trafiği rahatlatacak adımlar atılması gerektiğini savundu.

“Halkın çıkarları gözetilerek çalışmalar yapılıyor”

Taş, halkın çıkarına uygun hareket edildiğini vurgulayarak cezaeviyle ilgili halka hizmet adına bir araya gelinmişlik olduğunu belirtti. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın cezaevinin kaldırılmasına ilgi gösterdiğini söyleyen Taş, Buca halkının çıkarları gözetilerek çalışmalar yapıldığını ifade etti.

“Buca için en iyi projenin yapılması gerekiyor”

Cezaevi taşındığı zaman yerine ne yapılacağının şu anda bilinmediğini söyleyen Taş, “Eğer Buca Cezaevi’nin olduğu yere gerçekten halka hizmet etmek amacıyla uygun ve güzel bir proje yapılırsa trafiğinden tutun yeşil alanın oluşturulmasına kadar her şey düzeltilebilir. Belki kültür merkezi, kamu kurumu gibi projeler bizi memnun eder. Yeşil bir alan yapılırsa kentin merkezinde olması güzel bir değişiklik yaratır. En iyi projenin yapılması, Buca’nın daha yaşanılabilir bir yer haline gelmesi ve en önemlisi trafiği rahatlatmak adına adımlar atılması gerekiyor” diye konuştu.

 

Bu haber 624 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()