Başkan Soyer ve AK Partili Hızal tekrardan karşı karşıya: "Siz bana nasıl bağırırsınız!"

Eleştirilere yanıt vermek için konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal karşı karşıya geldi. Meclisteki grupların ayağa kalkması üzerine olayı ayırmak için güvenlik müdahalede bulundu.

15 Aralık 2021 - 20:49

Gerçek Haberci'nin haberine göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal karşı karşıya geldi. AK Partili Hızal’ın ısrarla Soyer’in sözünü bölerek sesini yükseltmesi üzerine Soyer, ‘Siz bana bağıramazsınız’ tepkisi verdi. Bu açıklamadan sonra meclisteki tansiyon bir anda yükseldi, gruplar birbirinin üzerine yürüdü. Güvenlik güçleri olayı bastırmak için geldi.


“Oturun yerinize söyleyeceklerim var!”
Soyer, meclis sakinleştikten sonra “Ben 17 dakika ağzımı açmadan sizi dinledim. Ben size terbiyesiz demedim, terbiyenizi takının dedim. Siz böyle bir provokasyon yapamazsınız. Ben sizi nasıl dinliyorsam sen de beni oturup dinleyeceksin. Oturun yerinize daha söyleyeceklerim var. Ben sizi ağzımı açmadan dinledim, siz beni 3 dakika dinleyemediniz. Nasıl bu kadar tahammülsüzsünüz” açıklamasını yaptı.
Olayın durulması ardından tekrardan konuşmaya başlayan Soyer’e bu sefer bir müdahale de AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız’dan geldi. Yıldız, Soyer’e bağırarak elini masaya vurması üzerine tekrardan meclisteki gerginlik yükseldi. 
Dünya Bankası Kredisi hakkında açıklama yapan Soyer'e AK Parti grubundan 'Yalan konuşuyorsun' tepkisi gelmesi üzerine 'Ben İzmir için çalışıyorum, sen yalan konuşuyorsun' demesi üzerine CHP grubu alkış ile destek verdi.

Bu haber 456 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()