Başkan Gümrükçü Otogarda Üniversite Öğrencilerini Karşıladı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli’de bulunan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ni kazanarak İzmir’e kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri İzmir Otogarında karşıladı. Başkan Gümrükçü, sabahın erken saatlerinde İzmir’e ilk gelen hemşirelik bölümü öğrencisi Gülfidan Dileyen’i makam aracıyla kayıt yaptırmak üzere üniversiteye götürdü.

19 Ağustos 2019 - 11:31

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ni kazanarak, 19 – 21 Ağustos tarihlerinde kayıtlarını yaptırmak için İzmir’e gelen öğrencileri Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü karşıladı. Sabahın erken saatlerinde İzmir Otogarında giderek öğrencilere hoş geldin diyen Başkan Gümrükçü, sohbet ettiği öğrencilere, “Çiğlimizde bulunan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ni kazanmanızdan dolayı mutluluk duydum. Burası sizin ikinci eviniz olacak. Çiğli Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ İLK GELEN ÖĞRENCİYİ ÜNİVERSİTEYE GÖTÜRDÜ

Başkan Utku Gümrükçü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünü kazanarak sabah erken saatlerde ailesiyle birlikte kayıt yaptırmak üzere İzmir Otogarına ilk gelen Gülfidan Dileyen’i de makam aracıyla bizzat okula götürdü. İstanbul’dan babasıyla gelen Gülfidan Dileyen ile yol boyunca sohbet eden Başkan Gümrükçü, öğrenciye başarı diledi. Başkan Gümrükçü, Dileyen’i üniversite çevresi, yeme içme ve ulaşım olanakları gibi konularda bilgilendirdi. Başkan Gümrükçü, “Çiğlimizde sadece İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bulunuyor. Üniversiteyi kazanan öğrencileri İzmir Otogarı’nda karşılıyoruz. İlk gelen öğrencimizi de bizzat üniversiteye götürdük. Üniversitede 10 bin civarında öğrenci okuyor. Okul çevresinde kafeteryalar ve sosyal tesisler var. Bölge giderek gelişiyor. Gülfidan Dileyen de hızla büyüyen bir üniversiteyi ve güzel bir bölümü kazandı. Hayat kurtaracak. Öğrencimizi kutluyorum” dedi.

Yeni bir şehirde okumanın heyecanı içinde olduğunu belirten Gülfidan Dileyen, “İstanbul’da yaşıyorum ama okumak için İzmir’i seçtim. Çok mutluyum ama aynı zamanda da stresliyim. Ailemde ilk kez ben üniversiteyi kazandım. Çiğli Belediye Başkanımızın da bu hoş sürprizi bizi çok mutlu etti” dedi.

 

 

Bu haber 996 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()