Başarıları Başkan Gönenç ile paylaşılır

BERGAMA’YA 3 İL BİRİNCİLİĞİ, 2 İL İKİNCİĞİ, 1 İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 2 İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ KAZANDIRDILAR

12 Nisan 2016 - 18:27

İzmir Okullar arası Puanlı Atletizm İl Şampiyonası’nda büyük başarı yakalayan, Bergama’ya yüksek atlama ve fırlatma topunda il birinciliği getiren, Mualla Ersezgin Ortaokulu öğrencileri Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i ziyaret ettiler.

21-22 Mart’ta İzmir Halkapınar Stadında yapılan Okullar arası Puanlı Atletizm İl Şampiyonası’nda Yüksek Atlamada Sude Naz Ergün İl Birincisi, Fırlatma Topu’nda ise Miray Cömert ve Koray Can İl dördüncüsü oldu. 7 Nisan’da yapılan Türkcell Atletizm Festivali’nde ise Yüksek Atlama ve Uzun Atlamada Sude Naz Ergün İl ikincisi, 100 metre ve 1000 metre koşuda Mert Özdemir il üçüncüsü, Fırlatma Topu’nda Koray Can il birincisi, yine Fırlatma Topu’nda Miray Cömert İl birincisi, Yüksek ve Uzun Atlamada ise Yaşar Çetlemik İl ikincisi oldu.

Mualla Ersezgin Ortaokulu Beden Öğretmeni İlhan Özdemir ile birlikte, Başkan Gönenç’i makamında ziyaret eden çocuklar madalyalarını da yanlarında getirdiler. Başkan Gönenç genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederken, kendilerine içlerinde kitapta bulunan hediye çantası armağan etti.

Başkan Gönenç’e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Mualla Ersezgin Ortaokulu Beden Öğretmeni İlhan Özdemir; “Çocuklarımızın başarıları bizleri oldukça gururlandırdı. Hepsini kutluyorum. Herkesi atletizm sporu yapmaya davet ediyorum. Yaptığımız sporda bizi yalnız bırakmayarak her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 2158 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()