Bakan Nebati duyurdu: EYT'yi Erdoğan açıklayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati EYT ile ilgili açıklamanın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını söyledi.

11 Kasım 2022 - 13:27

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati merak konusu olan EYT ile ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Nebati TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili soruları üzerine ilgili çalışmayı Çalışma Bakanlığı ile koordineli yürüttüklerini belirterek çalışma tamamlandıktan sonra önce kabinede görüşüleceğini ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını kaydetti.

Öte yandan Nebati, dün gün boyunca EYT ile ilgili bir açıklama yapmış gibi haberler yayımlandığını belirterek, bir açıklaması olmadığını ifade etti.

Bu haber 231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve Aydınlık gelecek gençlerin eseri olacaktır”
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()