Bakan Karaismailoğlu: Artık bundan sonra 2071 hedeflerimize odaklandık

Bakan, '20 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kimilerinin hayal bile edemediği çok şey ile Türkiye tanıştı' dedi.

24 Nisan 2022 - 13:31

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Iğdır Valiliği’nde bir konuşma yaptı. Bakan, “20 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kimilerinin hayal bile edemediği çok şey ile Türkiye tanıştı. Adeta bir çağı kapattık bir çağı açtık." dedi.

Karaismailoğlu, daha sonra Iğdır Belediye meydanındaki iftar programına katıldı. İftardan sonra burada da konuşan Karaismailoğlu, şunları söyledi:

"Bizim Iğdır’a olan sevgimiz, Ağrı Dağı kadar büyüktür. Bizim anlayış ve hoşgörümüz Iğdır Ovası gibi geniştir. Bizim hizmet yarışımız Aras gibi hızlı ve gürdür. Biz sevdik mi, içten ve yürekten, ‘Iğdırlı’ gibi severiz. Yarınlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak hedeflerimiz bellidir. 2053 yılına kadar; otoyol uzunluğumuzu 8 bin 325 kilometreye yükseltecek. Demiryolu ağımız 13 bin 22 kilometreden 28 bin 590 kilometreye çıkacak. 2023, 2035, 2053 ve 2071 hedeflerimizi sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi hâline omuz omuza çalışarak yükselteceğiz.”

Bu haber 253 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()