Bakan Çavuşoğlu Suriye ile ikinci görüşme için tarih verdi

Çavuşoğlu, Suriye görüşmesi için 'Ocak'ın ikinci yarısında yapalım dedik. Görüşme üçüncü bir ülkede olabilir' dedi.

31 Aralık 2022 - 20:55

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara ve Şam'ın bir kez daha masaya oturacağı ikinci üçlü görüşme için, "Ocak'ın ikinci yarısında yapalım dedik. Görüşme üçüncü bir ülkede olabilir" ifadelerini kullandı.

Suriye ile 11 yıl sonra ilk temas geçtiğimiz günlerde Moskova'da gerçekleştirilmişti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde MİT Başkanı Hakan Fidan ile Moskova’ya gitmişti. İkili, Suriye Savunma Bakan Abbas ve iki ülkenin istihbarat başkanlarıyla bir araya gelmişti.

Bu haber 146 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”
Polat, “Sehven Denilen Zamlar Milletten Misli İle Alınıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()