Bahçeli'den fezleke açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtladı.

05 Mart 2016 - 14:09

MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşte konuşmasından satır başları:

Dokunulmazlığın kaldırılması anayasal bir meseledir.  Meclis'e gelirse MHP tüm milletvekilleriyle üzerine düşeni yapacaktır. 

Anayasa masası geniş bir masadır. Ana muhalefet partisinin masa dışında kalmaı uzlaşmaye ters kalır. CHP Anayasa uzlaşma komisyonunda üzerine düşen sorumluluğu almalı. 3 parti kalırsak Anayasa çok sığ kalacaktır.  MHP masadan kaçmaz ama komisyonun verimli olması için 4 parti de olmalı. Masadan kalkamadan herkesi davet ederiz, gelen olursa masaya oturur. Eğer katılamazlarsa iktidar partisi B planını devreye sokmalıdır. 

İl ve ilçe teşkilatlarından gönderilen imzalar genel merkezde incelemeye alındı.  İl teşkilatlarımız kapatılmış değildir. MHP'yi tasviye etmeye yönelik çabalara katkı sayğlayanlara oldu. 17 kişi görevden alınmış ve yerlerine yeni arkadaşlar atanmıştır. Bu arkadaşların imzaları incelenecek ve disiplin kuruluna sevk edilecektir. Kimse tarihi bir hataya düşmemelidir. 

Bu haber 529 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()