Bahçeli'yi karşılayan Vali Köşger'e CHP'li Yücel'den sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa mitingine katılmak için İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na indi. Bahçeli’yi İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in karşılamasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tepki geldi.

24 Ekim 2022 - 16:05

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Manisa mitingine katılmak için İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na indi. Bahçeli’yi havalimanında İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in karşılamasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den tepki geldi. Yücel, “Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey” yorumunu yaptı.
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

“İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey. Kendini devlet zanneden ama partizanlık yapanların da devri kapanacak. Millet iktidarında hiç kimse iktidarımızın valisi veya memuru olmayacak. Herkes, milletin emrinde, devletin usul ve erkânına uygun hareket edecek... Bu ayrımcılık ve liyakatsizlik bitecek.”

Bu haber 284 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()