Ege Politik Asayiş Didim sahilinde acı son: Serinlemek için girdiği denizde yaşamını yitirdi

Didim sahilinde acı son: Serinlemek için girdiği denizde yaşamını yitirdi

Aydın’ın gözde tatil merkezlerinden Didim’de denize giren 65 yaşındaki bir kişi, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Ekiplerin müdahalesine rağmen talihsiz vatandaş kurtarılamadı.

Didim sahilinde acı son: Serinlemek için girdiği denizde yaşamını yitirdi

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşanan üzücü olay, Altınkum Mahallesi Yalı Caddesi üzerindeki plajda meydana geldi. Sıcak havadan bunalarak serinlemek isteyen 65 yaşındaki bir vatandaş, denize girdikten kısa bir süre sonra güçlü akıntıya kapıldı.

Deniz içerisinde çırpınmaya başladığını fark eden çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Sahilde zamana karşı yarış

Ekiplerin hızlı müdahalesiyle sudan çıkarılan vatandaşa, kıyıda uzun süre kalp masajı uygulandı. Hayata döndürülmeye çalışılan şahıs, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Ancak hastanede tedavi altına alınan 65 yaşındaki vatandaş, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı.

Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturma işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız