Afyonkarahisar’da aile faciası: Tartışma kanlı bitti

Işıklar beldesinde kayınbiraderleri ile tartışan 37 yaşındaki enişte, tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan iki kardeş kısa sürede yakalandı.

Afyonkarahisar’da aile faciası: Tartışma kanlı bitti

Afyonkarahisar’ın Işıklar beldesinde akrabalar arasında yaşanan husumet, acı bir sonla noktalandı. İddiaya göre, Aykut K. isimli şahıs ile kayınbiraderleri M.C. ve S.C. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü münakaşa başladı. Kısa sürede şiddetini artıran tartışma, yerini silahlı kavgaya bıraktı.

Kavgada silahlar konuştu

Tartışmanın büyümesi üzerine M.C. ve S.C. yanlarında getirdikleri tüfekle enişteleri Aykut K.’ye ateş açtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Aykut K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çobanlar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak talihsiz adam, hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Şüpheliler saklandıkları evde yakalandı

Cinayetin ardından suç aletiyle birlikte olay yerinden uzaklaşan M.C. ve S.C., jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı çalışma sonucunda yaklaşık bir saat sonra Işıklar beldesinde bir akrabalarının evinde kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Olayda kullanılan tüfeği kimin ateşlediği ise yürütülen soruşturma kapsamında netlik kazanacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız