Ankara’da sel ve fırtına etkili oldu: Binaların çatısı uçtu, evleri su bastı

Ankara'nın Akyurt ilçesinde şiddetli yağış ve fırtınada 3 binanın çatısı uçarken, çatı parçalarının üzerine düştüğü 3 araç da ağır hasar gördü.

01 Eylül 2021 - 22:22

Ankara'nın Akyurt ilçesine bağlı Karaçam Sokak'ta şiddetli rüzgar sokaktaki binaların çatısını uçurdu.

Çatının uçan parçaları 3 aracı kullanılamaz hale getirirken, elektrik telleri de koptu. Bazı parçalar ise yüzlerce metre uzağa savruldu. 

Ankara Caddesi'nde de bir binanın çatısının bir kısmı binanın altında bulunan marketin yanına düştü. İşlek caddede kimsenin bulunmaması nedeniyle yaralanan olmadı.

Altındağ ilçesi Hüseyingazi Mahallesi'nde de şiddetini artıran rüzgar cadde kenarında duran ağaçları devirdi. Karapürçek Mahallesi'nde yağış nedeniyle kısa sürede bazı sokaklarda su baskını oldu, bazı daireleri su bastı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yağıştan etkilenen ev ve iş yerlerindeki suyu tahliye etti.

Polatlı ilçesinde ise aşırı yağıştan sonra meydana gelen sel, çok sayıda küçükbaş hayvanın telef olmasına ve yolların bozulmasına neden oldu.

Bu haber 442 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()