Ankara'da sağlıkçılar için ücretsiz yurt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, korona virüse karşı mücadele eden sağlık personelinin konaklaması için yapımına başlanan konteyner inşaatının bir iş insanının işlettiği öğrenci yurdunu belediyeye ücretsiz tahsis etmesi üzerine durdurulduğunu açıkladı.

28 Mart 2020 - 16:35

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korona virüs (Kovid- 19) ile mücadele eden sağlık personelinin hizmetine sunmak amacıyla geçtiğimiz günlerde 60 tekli odadan oluşan 3 konteyner yapımına başlamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bilkent Şehir Hastanesi sağlık personelinin de istirahati için yapımına başlanan konteynır inşaatının durdurulduğunu açıkladı.

Başkan Mansur Yavaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “Duyarlı iş insanımızın işlettiği öğrenci yurdunu belediyemize ücretsiz olarak tahsis etmesi üzerine, Şehir Hastanesi çalışanlarımızın konaklaması için Bilkent’te yaptığımız konteyner otel inşaatını durdurduk. Sağlık kahramanları her şeyin iyisine layık. Teşekkürler Ankara.”

Kaynak: gazeteduvar
Bu haber 1048 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()