Anaokulu öğrencisi miniklerden muhteşem İzmir Marşı performansı

En tatlı İzmir Marşı

24 Nisan 2017 - 12:15

Ali İhsan ÇİFTÇİ - YA-PA Buca Anaokulları öğrencilerinin kamera karşısına geçerek İzmir Marşı'nı söyledikleri video klip sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Anaokulu öğrencisi minikler İzmir Marşını söylediler ve çekilen klip Buca'nın değişik yerlerindeki görüntülerden oluştu.

Caria Production bünyesinde yönetmenliğini Ayberk Özsoy'un müzik ve aranjesinin de Çılgın Cemal tarafından yapıldığı klipte aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle tanınan oyuncu Göksel Kaya da yer aldı. Çekimler Buca'nın değişik noktaları olan Hipodrom, Yedi Göller, Gölet, Atatürk Büstü, Forbest ve Çevik Bir meydanlarında yapıldı.

Anaokulu öğrencisi çocukların İzmir Marşı klibi sosyal medyada ilgiyle takip edilirken, klip hakkında da En tatlı İzmir Marşı yorumu görüşleri paylaşıldı.

Bu haber 1535 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()