'Akşener asla ve kat'a Mansur Yavaş'tan hoşlanmıyor''Akşener asla ve kat'a Mansur Yavaş'tan hoşlanmıyor'

Gazeteci Enver Aysever Altılı Masa'ya ilişkin iddialarda bulunurken, Akşener-Yavaş ilişkisine dair de dikkat çeken bir yorumda bulundu.

28 Aralık 2022 - 12:47

Gazeteci Enver Aysever'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Mansur Yavaş ve Meral Akşener'le ilgili ses getirecek bir iddiayı ortaya attı. 

Aysever, Akşener'in Mansur Yavaş'tan hoşlanmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Akşener asla ve kat'a Mansur Yavaş'tan hoşlanmıyor. Akşener, Kemal Bey'e gidip 'Mansur Bey bizim adayımız değildir, olması yönünde bir tasarrufumuz yoktur' dedi. Kemal Bey 'Biz Mansur Bey'e söz verdik" diyerek onu başkan adayı yaptı. Bunu CHP'li kurmaylara sorabilirsiniz."

Bu haber 158 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()