AKP'li Şengül "Belediye başkanı ve eski başkan…"

AK Parti Selçuk’ta Meclis Üyesi Başterzi’nin Genel Merkez’in adayı 9 yıllık İlçe Başkanı Yeşilçimen’in yenerek koltuğa oturduğu ve seçim zaferinden 1 gün sonra da İl Başkanlığı’na istifasını sunduğu kongre sonrası belirsizlik sürerken, İl Başkanı Şengül’den süreçle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

10 Nisan 2018 - 12:20

AK Parti İzmir’de Aydın Şengül’ün il başkanlığına gelmesinin ardından start alan ilçe kongreleri maratonunda sona gelinirken, bazı ilçelerde sürece çift liste krizleri damga vurmuştu. 

AK Parti’de Aliağa ve Çeşme’de direkt atama yapılarak krizinin önüne geçilirken, Selçuk Kongresi’nde 9 yıllık ilçe başkanı Sema Yeşilçimen’e rakip olan Meclis Üyesi Osman Başterzi yarışı kazanarak koltuğa oturmuştu. 

Başterzi’nin ilçe başkanı seçildikten bir gün sonra il başkanlığına gelerek kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin istifalarını İl Başkanı Şengül’e sunması ise kafaları karıştırmıştı. Etik olarak sunulan istifa sonrası İl Başkanlığı bekleme kararı alırken, yola Başterzi’yle mi devam edileceği yoksa başka bir isim mi atanacağı merak konusu olmuştu. 

İl Başkanlığından net bir karar çıkmaması sonrası Başterzi bir boşluk oluşmasının önüne geçme adına başkanlık görevini sürdürürken, Gerçekizmir’e konuşan AK Parti İl Başkanı Şengül’den Selçuk’taki yol haritasıyla ilgili önemli açıklamalar geldi. 

BELEDİYE BAŞKANI VE ESKİ BAŞKAN MEMNUN! 
AK Parti İl Başkanı Şengül, “Üçüncü adayla ilgili bir çalışma yapıyoruz ancak mevcut belediye başkanı ve eski ilçe başkanımız gidişattan memnun, Osman Bey'in çalışmalarından memnun. Selçuk'ta net değişecek ya da değişmeyecek durumu bir iki görüşme sonrası belli olacak” diye konuştu. 

Kaynak: Gerçekizmir
Bu haber 1298 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma' yürüyüşü
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma'...
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()