AKP'li belediye başkanını takip edene tatil çekilişi!

Afyonkarahisar’da AK Partili Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AK Parti Konya Meram İlçe Teşkilatı sosyal medya hesaplarında takipçi sayısını artırmak için çekiliş yaptı. Çöl kişisel Twitter hesabına beğeni şartıyla, 5 yıldızlı özel bir termal tatil otelinde 3 gün 2 gece tatil çekilişi hakkı verirken, ilçe teşkilatı ise içerisinde Kur’an-ı Kerim ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının bulunduğu ahşap çantalı set çekilişi için bütün sosyal medya hesaplarını takip etme şartı koydu.

03 Ocak 2021 - 11:52

Afyonkarahisar’da Sandıklı ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AK Parti Konya Meram Teşkilatı sosyal medya hesabına takipçi kazandırmak için çekiliş yöntemine başvurdu.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 3 ailenin 5 yıldızlı özel bir termal otelde 3 gün 2 gece ücretsiz tatili için çekiliş yapılacağını duyurdu. Çöl, çekilişe katılmak isteyenlere hem kendisinin hem de otelin sosyal medya hesaplarının retweet yapılarak takip edilmesini, paylaşımın altına ise ‘katılıyorum’ notunu yazmaları şartını koydu.

BEĞENİ KARŞILIĞI KURAN-I KERİM ÇEKİLİŞİ

Benzer bir paylaşım ise AK Parti Konya Meram İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapıldı. Twitter hesabından yapılan paylaşımda, ilçe başkanlığının bütün sosyal medya hesaplarının beğenilmesi ve paylaşımın retweet edilmesi şartıyla 10 kişiye içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı, Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağının olduğu ahşap çantalı set çekilişi hakkı verdi.

Bu haber 626 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()