AKP'li Başdaş’tan hemşehrilerine teşekkür ziyareti

AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, İzmir Mardinliler Federasyonu’nu (İMAF) ziyaret etti. Başdaş, hemşehrilerine başkan adaylığı sürecinde verdikleri destek için teşekkür etti ve İMAF’ı 8 Nisan’da yapılacak kongreye davet etti.

06 Nisan 2018 - 10:17

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Konak İlçe Başkanlığı görevine atanan Konak Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilliğini de yürüten Sait Başdaş, İMAF’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç, dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 

AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, ilçe başkan adaylığı sürecinde Konaklılardan yoğun destek gördüğünün altını çizerek, “Ancak, İzmir’in her tarafından sesini duyuran hemşehrilerimin desteği belirleyici oldu. İMAF Başkanı Ahmet Tunç ve yönetimi beni yalnız bırakmadı. Allah’ın izniyle ben de bu görevi layıkıyla yerine getirip, İzmir’e önemli hizmetlerde bulunacağım” dedi. 

Başdaş, 8 Nisan günü Alsancak Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak kongre hakkında da bilgi verdi. Tüm hemşehrilerini kongreye davet eden Başdaş, “Hangi görüşte olursa olsun, o gün kongreye gelen Mardinliler kendi evlerine gelmiş olacaktır. Hepinizi kongreye bekliyoruz” diye konuştu. 

İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç da, Başdaş’a ziyareti için teşekkür ederek, “Sait kardeşimizin başarısı tüm Mardinlilerin başarısıdır. O nedenle kongre günü siyasi görüşümüz ne olursa olsun, hepimiz onun yanında olacağız. Kardeşimize yolu açık olsun, diyoruz” sözlerine yer verdi.

Bu haber 3900 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()