AKP isimden teşkilata 'taarruz' çağrısı

AKP Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, parti teşkılatını 'savunma hatlarından taarruz hatlarına geçme'ye çağırdı.

20 Kasım 2021 - 17:35

AKP Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde parti üyelerine yönelik "Teşkilat Akademisi" eğitim programı düzenledi.

Programda konuşan AKP Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen teşkilatına "sefer" ve "taarruz" talimatı verdi.

Şen konuşmasında "Mottomuz, 'Bu hikayenin kahramanı sensin'. Bu hikayenin kahramanı sizlersiniz" diyen Şen, "Öyleyse bu özne, inancını, coşkusunu, heyecanını motivasyonu tazeleyecek ve savunma hattından çıkacak, taarruz hatlarına geçecek. 'Sefer sefer sefer, zafer zafer zafer' diyecek ve 2023'ü kazanacağız" ifadesini kullandı.

Bu haber 259 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()