AKP'den Özeleştiri: Hiç Hatamız Yok Diyemeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin 16 yıllık ‘icraatını‘ değerlendirdi: “‘Hiç hatamız yok’ diyemeyiz. Bu yoğun kazanımlar yanında hatalar devede kıl 

14 Ağustos 2017 - 11:25

AKP, 16’ncı kuruluş yıldönümünü bugün Sincan’daki bir parkta kurulacak ‘Harikalar Diyarı’nda düzenlenecek etkinlikle kutlayacak.

Habertürk’ten Kübra Par’a konuşan Yazıcı, “16 yıla bakınca sevabınız mı çok, günahınız mı?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Bu kadar icraat yapıp bu kadar değişim ve dönüşüm gerçekleştirip de “Hiç hatamız yok” diyemeyiz. Hatalarımız var ama icraat o kadar yoğun ki bu yoğun kazanımlar yanında hatalar devede kıl olarak bile gözükmüyor.”

‘Dindar toplum niyetimiz yok’

Son dönemdeki tutuklamalar için Yazıcı, “Yargı kararlarının hepsinin doğru olduğunu söylemem mümkün değil” derken, partinin kurucularından Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı adayı olması ihtimaline “Partiye rağmen öyle bir işe gireceği kanısında değilim” diye yanıt verdi.

Parti olarak ‘dindar bir toplum’ yaratma niyetlerinin olmadığını savunan Yazıcı, “Hangi konularda kendinize kırık not veriyorsunuz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Kamu personel rejimi konusunda düşündüğümüzü tam anlamıyla gerçekleştiremedik. Kişi kamuda bir göreve geldiğinde artık orada sabitlenmiş, güvenceli bir durumu var. Performans kapasite kullanımı gibi faktörleri devreye sokamadık.”

Bu haber 618 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()