AKP'de Gece Tasfiyesi: Dört İl Başkanı Görevden Alındı

AKP yönetimi geceyarısı aldığı ani bir kararla Giresun, Niğde, Nevşehir ve Kırıkkale AKP il başkanlarını görevden aldı.

03 Ekim 2017 - 12:09

Böylece Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın 30 Mayıs’ta partisinde “Metal yorgunluğu var” diyerek başlattığı yenilenme hamlesi sonrası görevden alınan ya da istifa ettirilen il başkanı sayısı 16’ya çıktı.

Parti dört aydır diken üstünde

İktidar partisinden il ve ilçe yöneticisi seviyesinde çok sayıda benzer ayrılık var. Son dönemde bazı ilçe kongrelerde çıkan kavgalar da AKP için alışık olunmayan görüntüler.

Metal yorgunluğu hamlesi kapsamında İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de istifa etmişti.

İşte yeni başkanlar

AKP Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Ataş’ın gece yarısı Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre yeni atanan isimler şöyle: Giresun’a Aytekin Şenlikoğlu, Niğde’ye Mahmut Peşin, Nevşehir’e Mustafa Rauf Yanar, Kırıkkale’ye Nuh Dağdelen.

T24

Bu haber 718 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve Aydınlık gelecek gençlerin eseri olacaktır”
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()