AK Partili Tatlı'dan Bornova Belediyesi'ne 'havuz' tepkisi: "Vatandaş havuza girmek için Kılıçdaroğlu'nu mu bekleyecek?"

Bornova Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Sait Tatlı, Bornova Belediyesi’nin havuz projesine ilişkin, “Vatandaş havuza girmek için Kılıçdaroğlu’nu mu bekleyecek?” dedi.

13 Ağustos 2022 - 17:46

 

Gerçek Haberci'nin haberine göre Bornova Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Sait Tatlı, Bornova Belediyesi tarafından sıkça dile getirilen havuzun açılışının yapılmaması ile ilgili konuştu. Çevreden havuzun yapımının henüz tamamlanmadığına yönelik bilgiler duyulduğunu ifade eden Tatlı, “Vatandaş havuza girmek için Kılıçdaroğlu’nu mu bekleyecek? Daha teslimatının yapılmadığı da söyleniyor” diye konuştu.
“Vatandaş ücretlerini çoktan ödedi”
Yaklaşık bir yıldır hem havuzun açılışını hem de asfalt tesisini sürekli göstererek yakında dendiğini hatırlatan Tatlı, “Yaklaşık 1 ay önce kayıtların dolduğu ifade edildi. Hem kayıtlar doldu, hem de açılış yapılmıyor. Bunlar sürekli reklam yapıyorlar, her mecliste bunu konuşuyorlar. Bunca reklama rağmen yollar hala köstebek yuvası. Onu da geçtim, vatandaş ücretini ödediği halde havuz açılışı yapılmadı” ifadelerini kullandı.
“Ellerine yüzlerine bulaştırdılar”
Tatlı, havuzda da eksiklikler olduğunu duyduklarını dile getirerek, “Yapan firmanın yeterli derinliği sağlayamadığı da konuşuluyor. Bunun dışımda da başka eksiklikler olduğu da söyleniyor. Ben anlamıyorum, böyle eksiklikler varsa niye açacağız, yakınca açılacak reklamı yapıldı? Neden vatandaşlardan kayıt ücreti belli olmadan önce alındı? Burada da bir sıkıntı var. Öncelikle firmadan teslim alınması gerekirdi, eğer eksik varsa yapılır ve eğer sıkıntı yoksa kayıtlar başlardı. Reklam olsun diye acele ettiler; ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar” açıklamasını yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da sosyal medya hesabından 31 Temmuz'da 'bir projemizi de açıyoruz' diyerek kayıtların 1 Ağustos'ta başlayacağını şu paylaşımıyla duyurmuştu:



Bunun yanı sıra Bornova Belediyesi'nin 24 Mayıs 2022 tarihindeki bültenine göre açılış için gün sayıldığını Temmuz ayı içerisinde de hiizmete açılmasının planlandığı belirtilmişti. Mustafa İduğ, söz konusu bültende ise şu açıklamaları yapmıştı:

"Daha önce yapımını tamamlayıp hizmete açmayı istediğimiz bir projeydi ancak pandemi bunun önüne geçti. Çünkü bu zorlu süreçte önceliklerimiz değişmişti ama verdiğimiz sözü tuttuk. İnşaat çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Heyecanlıyız. İçinde havuzun yanısıra bir de spor salonunun bulunacağı tesisimizi temmuz ayında hizmete açmayı planlıyoruz"

Bu haber 206 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()