AK Parti'den İhraç Edilip MHP'den Aday Gösterildi

AK Parti’den ihraç edilen Karabük’ün Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, MHP'den aday gösterildi.

30 Aralık 2018 - 22:13

Karabük’e bağlı Yenice ilçesi Belediye Başkanı Zeki Çaylı, AK Parti’den ihraç edilmişti. 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimler için Çaylı' nın bu sefer MHP’den Yenice Belediye Başkanlığına aday gösterildiği öğrenildi.

MHP,  bugün açıkladığı 402 adayın içinde AK Parti'den ihraç edilen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı' nın da adı yer alıyor.  

Adaylığının açıklamasının ardından açıklama yapan Çaylı, “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi'ne başvurumuz olumlu neticelenmiştir. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a, Teşkilat İşleri Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a, MHP Karabük İl Başkanımız Dr. Adem Kar ve yönetime, MHP Yenice İlçe Başkanımız kardeşim Ergün Karakırık ve yönetime, bu süreçte yanımda ve yakınımda olan çalışma arkadaşlarıma, bizi hiç ama hiç yalnız bırakmayan saygıdeğer Yeniceli hemşehrilerime, basınımızın güzide temsilcilerine çok ama çok teşekkür ediyorum. İnşallah saygıdeğer halkımızın teveccühü ile halkın başkanı, hizmetin başkanı, Yenice’nin başkanı olmayı sürdüreceğiz. Yenice bize, biz saygıdeğer halkımıza emanetiz” dedi. 

Bu haber 989 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve Aydınlık gelecek gençlerin eseri olacaktır”
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()