AK Parti Bayraklı'da Atama Muamması

Ak Parti'de yeniden atanan 7 ilçe başkanı arasında yer aldığı beyan edilen Bayraklı İlçesi'nde atamanın yapılmadığı iddia edildi.

22 Aralık 2018 - 14:57

İlçe başkanları yerel seçimlerde aday olmak için istifa ettiği için geçtiğimiz Salı günü (18 Aralık) atandığı beyan edilen 7 ilçe arasında yer alan Bayraklı'da ilçe başkanlığı için Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından mahalle temsilcilerinin aranıp isim sorulması kafaları karıştırdı. Aranan mahalle başkanlarına bazı isimler ile ilgili fikirlerinin ve ilçe başkanı olarak kimi görmek istediğinin sorulduğu öğrenildi.
Vekaleten Görevlendirilmiş
Parti kulislerinde konuşulan iddialara göre Ak Parti Tüzüğü'ne göre "Başkanvekili" kabul edilen Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Halil Polat'a Ankara'da yapılan temayül sonrası göreve vekaleten devam etmesi yönünde talimat verildi. Polat ile ilgili teşkilattan çok sayıda şikayet gittiği de konuşulan bir diğer iddia oldu. 
Ne olmuştu?
Hatırlanacağı üzere Bayraklı Belediye Başkan adayı adayı olmak için görevinden istifa eden Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal'ın yerine atama yapılması için Mehmet Ateş, Halil Polat ve Onur Yılmaz mülakat görüşmesi yapılmak üzere  Ak Parti Genel Merkezi'ne davet edilmişti. Bu mülakat öncesi adı ilçe başkanlığı için geçen isimlerl ilgili özellikle  sosyal medya üzerinden çokça paylaşımı yapılmış bu isimlerle ilgili Ak Parti Genel merkezi'ne şikayetlerde bulunulduğu ileri sürülmüştü.

Bu haber 1672 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()