2 Askerin Şehit Olduğu Noktada Yeni Çatışma

2 gün önce iki askerin şehit olduğu noktada yeni çatışma çıktı.

30 Ağustos 2016 - 17:45

Hakkari'ye bağlı Şemdinli ilçesinin Gerdantepe bölgesinde patlak veren çatışmada bir asker yaralandı. Aynı bölgede iki gün önce yine çatışma çıkmış çatışmada 2 uzman çavuş teröristler tarafından şehit edilmiş 4 asker ise yaralanmıştı. Bugün patlak veren çalışma bu saatlerde devam ediyor.

Helikopterler sevk edildi

Bölgede Gerdantepe'de patlak veren çatışmada PKK'lılar ve askerler arasında başlayan çatışma devam ediyor. Çatışmada bir askerin yaralandığı öğrenilirken, çatışma bölgesine Hakkari Dağ ve Komando Tugay komutanlıklarından çok sayıda asker sevk edildi. Bölgeye aynı zamanda çok sayıda helikopter gönderildi.

Vali açıkladı

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan vali Şemdinli'nin kırsal bölgelesinde başlayan çatışmanın devam ettiğini açıkladı.

Bu haber 667 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()