10 Kasım Atatürk'ün Ölüm Yıl Dönümünde Jest Yaptılar

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) binası önünde 10 Kasım için dağıtılan lokmayı haberleştirirken atılan başlık tepki çekti.

10 Kasım 2016 - 13:15

İESOB'a bağlı İzmir Oto Tamircileri Odası Yönetimi Birinci Sanayi Sitesi'nde lokma döküp sitede bulunan esnaf ve müşterilere lokma dağıtırken İzmir Milli Piyangocular Odası da İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binası önünde esnafa ve çevrede bulunanlara lokma dağıttı.

10 Kasım'da neyin jesti?

Atatürk'ü anmak için yapılan lokma dağıtımı etkinliğini haberleştiren İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Basın Bürosu, İzmir esnafından Atasına jest başlığını kullandı. Başlık birçok yerden tepki çekerken haber bülten olarak basın kuruluşlarına gönderildi.

TDK jest için ne diyor?

TDK jestin tanımını şu şekilde yapıyor: Beklenmedik iyi davranış

Bu haber 957 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()