"Tek Tip elbise Yırtılıp Atılacak"

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, "Tek tip elbiseyle birlikte, faşizmin KHK' ları, iç savaş ve yıkım planları da yırtılıp atılacak" dedi.

26 Aralık 2017 - 23:07

Kandıra Hapishanesi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, son KHK ile getirilen tek tip elbise dayatmasına ilişkin açıklama yaptı.

Yüksekdağ'ın açıklaması şöyle:

"Son çıkarılan KHK bütün Türkiye halklarına, saray dışındaki tüm yaşam alanlarına açık saldırı ve savaş KHK'sıdır. İçeride de dışarıda da bu saldırı ve savaş ilanına direnerek cevap vereceğiz.

Bütün topluma tek tip elbise giydirmek isteyenler, büyüyen demokratik direniş ve dayanışmanın gücüyle yanıtlanacaklar. Herkes bilsin ki tek tip elbiseyle birlikte, faşizmin KHK'ları, iç savaş ve yıkım planları da yırtılıp atılacak."

Bu haber 869 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()