Şampiyonun ödülü Anıtkabir ziyareti

Güzelbahçe Kent Konseyi’nin düzenlediği Güzelbahçe Mahallelerarası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 6. sı start aldı. Şampiyon takıma ödül olarak Anıtkabir’i ziyaret etmeleri sağlanacak.

17 Nisan 2018 - 10:19

Güzelbahçe Ayşe Mayda Spor Tesisleri’nde başlayan turnuvanın başlama vuruşunu Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar ve belediye meclis üyeleri yaptı.

Turnuvaya sekiz mahallenin katıldığını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Kent konseyimizin bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği bu turnuvamızda amaç gençlerimiz arasındaki barış, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek. Şampiyon olan takımımızı Ankara’ya Anıtkabir’e göndereceğiz” dedi.

Turnuvaya Atatürk, Mustafa Kemalpaşa, Kahramandere, Çamlı, Siteler, Yalı, Yaka ve Yelki Mahalleleri katılıyor.

Bu haber 1583 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()