Kent Konseyi'nden Yerel Kalkınmaya Destek

İzmir Kent Konseyi Yerelde Kalkınma Çalışma Grubu 2017/2018 eğitim dönemini başlattı.

15 Aralık 2017 - 09:00

Ziraat Mühendisi ve İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Mine Pakkaner’ in hem koordinatörlüğünü hem de eğitimciliğini yaptığı çalışma grubu Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Ege Kadın Buluşması’ nın proje ortaklığıyla eğitimler düzenlemekte. 2016-2017 eğitim döneminde bir çok ilçe ve köyde Aile Tipi İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği Projesi kapsamında eğitimler verildi.

Projenin yeni dönemdeki ilk kursiyerleri İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri oldu. Yaklaşık 30 katılımcıyla düzenlenen eğitimde Ziraat Mühendisi Mine Pakkaner tarafından uygulamalı olarak istiridye mantarı yetiştiriciliği ile ilgili bilgi verilmesinin yanı sıra, bu mantarın kullanım alanları konusunda da fikir alış verişinde bulunuldu.

Yeni eğitim döneminde de projenin verimli uygulanması için titizlikle çalışacaklarını belirten Pakkaner gösterdikleri ilgiden dolayı İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz dönem projenin çok ilgi gördüğünü ve bütün eğitim taleplerine yetişemediklerini söyleyen Mine Pakkaner, bu dönemde eğitimci sayısını arttırarak köy eğitimlerine öncelik vereceklerini söyledi.

Bu haber 1825 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mahmut AÇIKKAR
    6 yıl önce
    Mine hanım verdiğiniz eğitimlerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz . İzmir kent konseyi Yürütme kurulu üyesi olarak,hemen hemen bütün eğitimlerinize katıldım.daha sonra eğitim verdiğiniz köyleri ve ilçelere taradım p - 80 civarında aileler Evlerinde veya bahçelerinde gayet muntazam bu işi yapıyorlar. hem kendi evinin gıda ihtiyacını karşılıyor, hem de pazarlarda Ürettiği mantarları satarak evin ekonomisine katkıda bulunuyor.İnşallah bir dahaki eğitim de daha başka bir tarım ürününü tanıtmak ve eğitimini vermek üzere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()