Karabağlar'da 23 Nisan'ın 97. Yıldönümü Kutlandı

Karabağlar'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

23 Nisan 2017 - 14:15

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97.yıldönümü Karabağlar’da da coşkuyla kutlandı.

Bayram kutlama töreni Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Garnizon Komutanı Albay Bilal Özdemir, bürokratlar, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlardan büyük ilgi gördü
Protokolde oturan konuklara öğrenciler tarafından çiçek verilmesiyle başlayan törenler, şiir okuma, halk oyunları gösterisi ve danslar ile devam etti. İlçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törenlere eşi Fügen Selvitopu ile birlikte katılan Başkan Muhittin Selvitopu vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başkan Selvitopu, özellikle çocukların fotoğraf isteklerini kırmadı ve onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu haber 632 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()