İsrail' den Erdoğan' a Sert Yanıt

İsrailli bakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yanıt vererek, "Sultanlık ve Osmanlı günleri bitti' dedi.

05 Aralık 2017 - 16:56

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma planına tepki göstermiş, Kudüs'ün "kırmızı çizgi" olduğunu söylemişti.

Jerusalem Post'un aktardığına göre, İsrail Eğitim Bakanı Naftali Bennett, Erdoğan’ın sözlerine yanıt verdi. Bennett, “Maalesef Erdoğan, İsrail’e saldırma fırsatını kaçırmıyor. İsrail hedeflerini ilerletmeli, bu da birleşik bir Kudüs’ün İsrail Devleti’nin başkenti olarak tanınması dahil” diye konuştu.

Bennet, “Eleştirenler daima olacak ancak nihayet Erdoğan’ın sempatisinden çok birleşik bir Kudüs olması daha iyidir” şeklinde konuştu.

İsrail Ulaştırma ve İstihbarat Bakanı Yisrael Katz ise “egemen bir devlet ve Kudüs onun başkenti” nitelemesini yaptığı İsrail için “Türkiye’den talimat veya tehdit almaz” dedi.

Katz açıklamasında, “Sultanlık ve Osmanlı İmparatorluğu günleri bitti” sözlerini kullandı.

Bu haber 799 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()