Filiz Aker Bir Ay Önce Kendisine Mezar Taşı Yaptırmış

Aker'in cenazesi cuma günü kaldırılacak

28 Ağustos 2017 - 18:18

Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ı tabancayla öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in bir ay önce mezar taşı yaptırdığı ortaya çıktı.

Aker'in cenazesini Yenibosna'daki adli tıp kurumundan alan yeğeni Gürbüz Acar, cenazenin cuma günü defnedileceğini, Avrupa'da yaşayan kardeşinin İstanbul'a gelmesini beklediklerini söyledi.

Acar, "Ne diyebilirim. Bir ay önce mezar yeri yaptırmış. 'Öleceğim' demiş. Ben iki senedir görmüyordum. Kuzenim anlatıyor, oradalarmış. Allah’la onların arasındaki bir şey. Sadece onu (Şaşmaz) çok sevdiğini, evini satacağını her yerde onu gördüğünü söylüyordu" diye konuştu.

Aker, dün akşam Beşiktaş'taki bir otel odasında Şaşmaz'ı dört kurşunla öldürdükten sonra intihar etmişti.

Kaynak: T24
Bu haber 2522 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()