Ak Parti Bayraklı'da Muhalif Sesler Yükseliyor

Hafta sonu yapılacak İlçe Kongresi’ne Genel Merkez’in belirlediği tek aday Av. Özgür Hızal ile gideceği düşünülürken, Cemil Kurkut’a da aday olması için üyelerden yoğun baskı yapıldığı kulislerde dillendiriliyor.

17 Mart 2018 - 11:22

Ege Politik Özel Haber/

Delegenin  Hızal’dan memnun olmadığı ve muhalif aday arayışında olduğu Bayraklı'da Kurkut’un önceki kongrede de aday olacağını dillendirip sonrasında aday olmaması partililerin aklında soru işaretleri olduğu da kulislerden yansıyan bilgiler içinde.

Pazar günü yapılacak Kongre’de Kurkut’un baskılara dayanamayıp aday olmaktan vaz geçmesi durumunda ciddi sayıda delegenin sandığa gitmeyeceği de Bayraklı Ak Parti için konuşuluyor.

    Ülke çapında yapılan tüm kongrelere tek adayla gidip olasi çatlak seslere izin vermeyen Genel Merkez’in bu süreçte nasıl bir tavır belirleyeceği merak ediliyor. Daha önce Bayraklı’da, Erdal Seyitler  Genel Merkez’e rağmen aday olmuştu ve bir senenin ardindan görevden alınmıştı. Cemil Kurkut da aynı dönemde Erdal Seyitlerin listesinden ilçe yöneticisi olmuştu.

    Genel Merkeze rağmen Kurkut aday olabilecek mi? Yoksa tek adayla kongreye gidilip düşük bir delege oyu ile Hızal mı seçilecek? Bayraklı merakla bu sorularin cevabını bekliyor.

Bu haber 1448 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()