Cumhuriyetin 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen futbol organizasyonu, Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. 2017 doğumlu minik futbolcuların hünerlerini sergilediği turnuvada, 16 farklı takım şampiyonluk için ter döktü. Tribünleri dolduran aileler, çocuklarının yeşil sahadaki mücadelesine ortak olarak bayram sevincini paylaştı.

Turnuvanın açılışında konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, etkinliğin sadece bir yarışma değil, aynı zamanda dostluk ve dayanışma ortamı olduğunu vurguladı. Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetin, çocukların sporla iç içe olduğu etkinliklerle kutlanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Balaban, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Geleceğin yıldızları sahada parladı
Turnuva boyunca sergilenen performanslar ve miniklerin centilmence mücadelesi izleyenlerden tam not aldı. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik ise çocukların sportif gelişimine katkı sağlamanın ve onları Cumhuriyet çatısı altında buluşturmanın gurur verici olduğunu ifade etti.
Kıyasıya rekabetin yaşandığı günün sonunda, Manisaspor turnuvayı şampiyonlukla tamamlarken, Akhisar Belediyespor ikinci, Akhisar Yıldırımspor üçüncü, Salihli Ankaspor ise dördüncü sırada yer aldı. Kupa törenine belediye yetkilileri, spor camiasının temsilcileri ve çok sayıda sporsever katılarak minik sporcuların başarısını alkışladı.