Ege Politik Spor Pendikspor’da yuva özlemi bitti: Kulübün efsane kaptanı artık kulübede

Pendikspor’da yuva özlemi bitti: Kulübün efsane kaptanı artık kulübede

Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibi belli oldu. Yıllarca sahada kaptanlık pazubandını taşıyan Umut Eskiköy, bu kez teknik adam olarak Pendikspor’un başarısı için ter dökecek.

Pendikspor’da yuva özlemi bitti: Kulübün efsane kaptanı artık kulübede

Pendikspor yönetimi, teknik direktör arayışlarını camianın yakından tanıdığı bir isimle noktaladı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, futbol takımının başına Umut Eskiköy’ün getirildiği kamuoyuna duyuruldu.

Geçmiş dönemlerde Pendikspor formasıyla sahada ter döken ve takım kaptanlığı görevini üstlenerek taraftarın sevgisini kazanan Eskiköy, teknik adamlık kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Kulüp yönetimi, camianın içinden yetişen ve kulübün değerlerini yakından bilen bir isimle yola devam etme kararı alarak, Eskiköy ile resmi sözleşme imzaladı. Pendikspor camiası, eski kaptanlarının teknik direktör olarak göreve başlamasını büyük bir memnuniyetle karşıladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız