Ege Politik Spor Nazilli'de havuzlar doldu taştı: Minikler tatili kulaç atarak değerlendiriyor

Nazilli'de havuzlar doldu taştı: Minikler tatili kulaç atarak değerlendiriyor

Aydın'da yaz dönemini verimli geçirmek isteyen öğrenciler, profesyonel eğitmenlerin gözetiminde yüzme öğrenerek hem eğleniyor hem de fiziksel becerilerini geliştiriyor.

Nazilli'de havuzlar doldu taştı: Minikler tatili kulaç atarak değerlendiriyor

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaz tatilini aktif bir şekilde geçirmek isteyen çocuklar için kapılarını ardına kadar açtı. Nazilli Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda yürütülen çalışmalar, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Gelişim Projesi" ve GSB Yaz Spor Okulları çatısı altında hız kesmeden devam ediyor.

Nazilli'de havuzlar doldu taştı: Minikler tatili kulaç atarak değerlendiriyor

Sağlıklı nesillerin inşası için sporun önemine vurgu yapan yetkililer, çocukların erken yaşta bu alışkanlığı kazanmalarını hedefliyor. Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen derslerde, minik sporcular hem temel yüzme tekniklerini öğreniyor hem de güvenli bir ortamda sosyalleşme imkanı buluyor.

Nazilli'de havuzlar doldu taştı: Minikler tatili kulaç atarak değerlendiriyor

Geleceğin sporcuları yetişiyor

Eğitimlerin sadece yüzme öğretmekle sınırlı kalmadığını belirten İl Müdürlüğü yetkilileri, çocukların fiziksel gelişimlerini desteklemeyi ve sağlıklı yaşam bilincini aşılamayı amaçladıklarını ifade etti. Yaz boyunca farklı branşlarda devam edecek olan spor okulları, gençleri hareketli bir yaşam tarzıyla buluşturmaya kararlı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, tüm çocukların güvenli ve keyifli bir atmosferde sporla iç içe olması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü belirtildi. Nazilli'deki tesisler, yaz tatili boyunca genç yetenekleri ağırlamaya ve sporla büyüyen nesiller yetiştirmeye devam edecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız