Elazığ'ın ev sahipliğinde düzenlenen ANALİG Türkiye Yüzme Şampiyonası, kıyasıya rekabete sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli sporcuların boy gösterdiği organizasyonda, Aydın'ı temsil eden genç yüzücüler sergiledikleri performansla dikkatleri üzerine çekti.

Genç kulaçlar podyuma çıktı
Şampiyonada başarılı bir grafik çizen Levent Alemdar, 100 metre sırtüstü kategorisinde sergilediği performansla Türkiye üçüncülüğünü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Bir diğer başarılı sporcu Yılmaz Enes Sağ ise 50 metre kurbağalama branşında gösterdiği çabayla Türkiye dördüncülüğünü kazanarak önemli bir dereceye imza attı.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, elde edilen bu derecelerin ardından bir tebrik mesajı yayımladı. Kurum yetkilileri, genç sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, yüzücüleri kutladı ve gelecek yarışmalarda aynı başarı çizgisini sürdürmeleri temennisinde bulundu.