Ege Politik Siyaset Selendi Muhtarlar Derneği’nde Zeki Kartal dönemi resmen başladı

Selendi Muhtarlar Derneği’nde Zeki Kartal dönemi resmen başladı

Manisa’nın Selendi ilçesinde gerçekleşen seçimlerde Çinan Mahallesi Muhtarı Zeki Kartal, meslektaşlarının tam desteğini alarak derneğin yeni başkanı seçildi.

Selendi Muhtarlar Derneği’nde Zeki Kartal dönemi resmen başladı

Manisa’nın Selendi ilçesinde yerel yönetimin temel taşlarından olan muhtarlar, yeni dönem başkanlarını belirlemek üzere sandık başına gitti. Dernek binasında düzenlenen seçimli genel kurulda, mevcut başkan Mehmet Ustacı’nın adaylık sürecini noktalamasının ardından tek aday olarak seçime giren Çinan Mahallesi Muhtarı Zeki Kartal, üyelerin tamamının oyunu alarak göreve getirildi. Yılmaz Tuna’nın divan başkanlığı görevini üstlendiği seçim, huzurlu ve birlik mesajlarının verildiği bir atmosferde tamamlandı.

Selendi Muhtarlar Derneği’nde Zeki Kartal dönemi resmen başladı

Birlik ve beraberlik vurgusu

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Zeki Kartal, muhtarlık müessesesinin devlet ile vatandaş arasındaki önemine dikkat çekti. Kartal, "Bizler mahallelerimizin sesi, devletimizin ise kılcal damarlarıyız. Vatandaşlarımızın taleplerini ilgili mercilere en hızlı şekilde ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Güçlü yönetim hedefi

Derneği daha etkin bir konuma taşımayı hedeflediklerini belirten Kartal, yeni dönemde tüm muhtarlarla istişare halinde olacaklarını vurguladı. Sorunların çözümü noktasında ilgili kurumlarla iş birliğini artıracaklarını belirten Kartal, kendisine güvenen tüm meslektaşlarına teşekkürlerini iletti. Zeki Kartal’ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Mustafa Ercan, Recep Sezer, Bayram Yörük ve Şerif Kaya gibi isimler yer alarak Selendi Muhtarlar Derneği’nde yeni bir dönemin kapısını araladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız