Ege Politik Siyaset Cemil Tugay AK Parti Genel Merkezi'nde, rozet töreni bekleniyor

Cemil Tugay AK Parti Genel Merkezi'nde, rozet töreni bekleniyor

CHP'den ayrılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'ne giderek partiye katılım sürecini başlattı.

Cemil Tugay AK Parti Genel Merkezi'nde, rozet töreni bekleniyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki üyeliğinden istifa etmesinin ardından siyasi rotasını değiştirdi. Tugay, bugün gerçekleştirilen Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Toplantısı'nın hemen sonrasında partinin genel merkezine giriş yaptı. Siyaset kulislerinde yoğun şekilde konuşulan katılımın, yapılacak resmi işlemler ve takılacak rozet ile tescillenmesi öngörülüyor.

Sosyal medyada İzmir marşlı mesaj

Parti yönetimi, Tugay'ın katılımına dair beklentileri sosyal medya üzerinden de dile getirdi. AK Parti'nin X platformundaki resmi hesabından paylaşılan videoda İzmir temalı görseller kullanıldı. Videoda fon müziği olarak İzmir Marşı yer alırken, klibin sonunda "7 Ekim" tarihine vurgu yapıldı. Paylaşımda dikkat çeken bir diğer detay ise kullanılan kum saati simgesi oldu. Bu semboller, Tugay'ın siyasi geçişinin sembolik anlamını pekiştiren unsurlar olarak yorumlandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız