Ege Politik Sağlık Kene ısırması sonucu bir kişi daha hayatını kaybetti, Sivas'ta can kaybı 12'ye

Kene ısırması sonucu bir kişi daha hayatını kaybetti, Sivas'ta can kaybı 12'ye

Kızılca köyünde yaşayan Bekir Selvi, keneye maruz kalıp rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. KKKA şüphesiyle yoğun bakıma alınan Selvi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu yıl Sivas'ta kene kaynaklı ölümler 12'ye ulaştı.

Kene ısırması sonucu bir kişi daha hayatını kaybetti, Sivas'ta can kaybı 12'ye

İl merkezine bağlı Kızılca köyünde yaşayan emekli ve nakliyat işleri yapan Bekir Selvi'ye kene tutundu. Selvi, bir süre sonra rahatsızlanınca yakınları tarafından Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buradan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen ve KKKA hastalığı şüphesiyle Anestezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Selvi, kurtarılamadı. Yakınları tarafından teslim alınan cenazenin Kızılca köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan Bekir Selvi'nin amcasının oğlu Bilal Selvi'nin de 2020 Haziran ayında kene ısırması sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Sivas'ta bu yıl keneden ölenlerin sayısı 12'ye yükseldi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız