CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİP Genel Başkanı Meral Akşener, yaptıkları görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Açıklamada erken seçim çağrısı yapıldı. Kılıçdaroğlu, "Ülkeyi yönetemiyorsunuz, bir an önce seçime gidin" derken, Akşener, "Artık yolun sonu görünmüştür" açıklaması yaptı.
Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
" Yönetimiyorsunuz. Merkez Bankası'nın müdürü ol açıklama yap ya da müdahale etme. Koskoca bir kurum dünyada bile itibarsızlaştırdı. Kendisine çağrıda bulunuyorum: Yönetemiyorsun. Milletin üzerine bu kadar yük yükleme. Türkiye'nin bir an önce seçime gitmeli. Ülkeyi yönetemiyorsunuz, bir an önce seçime gidin. Bir an önce hükümetten çekilsinler yönetemiyoruz desinler.
(50 artı 1 tartışması hakkında) Hangi oranı getirirlerse getirsinler, bu millet bunlardan bıktı. Bunlar artık gidici, görüyorlar. Gideceklerini görüyorlar. Ülkeyi yönetemediklerini herkes biliyor. Biz ona iyilik yapıyoruz aslında. Seçim yap diyerek iyilik yapıyoruz. Geçen her gün maliyet artıyor.''
'Artık yolun sonu görünmüştür'
Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlarsa şunlar:
Yorumlar
Kalan Karakter: