Ege Politik Gündem Vali Varol’dan anlamlı ziyaret: Şehit emanetlerinin mutlu gününe ortak oldu

Vali Varol’dan anlamlı ziyaret: Şehit emanetlerinin mutlu gününe ortak oldu

Aydın Valisi Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol, Çine’de düzenlenen nişan törenine katılarak, şehit yakını ailenin evlatlarının heyecanını paylaştı.

Vali Varol’dan anlamlı ziyaret: Şehit emanetlerinin mutlu gününe ortak oldu

Aydın Valisi Dr. Osman Varol, toplumsal dayanışmanın ve vefa duygusunun en güzel örneklerinden birini sergiledi. Vali Varol, eşi Funda Varol ile birlikte, Valilik bünyesinde görev yapan ve şehit yakını olan Yüksel ve Gülçin Akar çiftinin evlatları Doğan ve Esra’nın nişan merasimine katılım sağladı.

Vali Varol’dan anlamlı ziyaret: Şehit emanetlerinin mutlu gününe ortak oldu

Çine ilçesinde gerçekleşen törende genç çifti yalnız bırakmayan Vali Varol, ailelerin sevincine ortak oldu. Evlilik yolunda atılan bu ilk adımda gençlerin mutluluğunu paylaşan Varol çifti, nişan yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımı atan gençlere bir ömür boyu huzur ve sağlık temennisinde bulundu.

Vali Varol’dan anlamlı ziyaret: Şehit emanetlerinin mutlu gününe ortak oldu

Vefa ve samimiyet buluşması

Tören sırasında ailelerle yakından ilgilenen ve onlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, Akar ailesine hayırlı olsun dileklerini iletti. Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını bir kez daha gösteren bu ziyaret, davetliler tarafından da takdirle karşılandı. Genç çiftin aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Varol ve eşine teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız