Ege Politik Gündem Muğla’da sağanak mesaisi: Ekipler 13 ilçede sahaya indi

Muğla’da sağanak mesaisi: Ekipler 13 ilçede sahaya indi

Gece boyu etkisini sürdüren yağışlar karşısında teyakkuza geçen Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ, olası su baskınlarını engellemek için tüm birimleriyle temizlik ve tahliye operasyonu yürütüyor.

Muğla’da sağanak mesaisi: Ekipler 13 ilçede sahaya indi

Muğla genelinde gece saatlerinden itibaren başlayan ve etkisini artıran yağışlı hava, belediye ekiplerini harekete geçirdi. Şehrin altyapısını korumak ve vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmesini önlemek amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) personeli, 13 ilçenin tamamında eş zamanlı olarak çalışma başlattı.

reklam
Muğla’da sağanak mesaisi: Ekipler 13 ilçede sahaya indi

Altyapı önlemleri üst seviyede

Ekipler, özellikle yağmur suyu hatlarında meydana gelebilecek tıkanıklıkları önlemek adına mazgal temizliklerine odaklandı. Şehrin farklı noktalarında biriken suların tahliyesi için yoğun bir çaba sarf eden saha personeli, yağışın yarattığı olumsuzlukları minimize etmek için kesintisiz bir çalışma yürütüyor.

Muğla’da sağanak mesaisi: Ekipler 13 ilçede sahaya indi

7/24 destek hattı devrede

Vatandaşların güvenliğini öncelik olarak belirleyen belediye yönetimi, ekiplerin günün her saatinde görev başında olduğunu duyurdu. Yağış kaynaklı bir sorunla karşılaşan veya desteğe ihtiyaç duyan bölge sakinleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 444 48 01 numaralı hattı veya MUSKİ’nin 185 numaralı çağrı merkezi üzerinden yetkililere ulaşarak yardım talebinde bulunabiliyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız