Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, çocukların yaz tatilini daha üretken ve keyifli bir şekilde değerlendirmesi için kolları sıvadı. Bu kapsamda hayata geçirilen “Sayılarla Tuval Boyama Atölyesi”, Güvercinlik Sosyal Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen anlamlı bir sergiyle taçlandı. Minik sanatseverlerin aylardır üzerinde çalıştığı eserler, ailelerin de katılımıyla beğeniye sunuldu.

Yaz Tatilinde Sanat Dolu Buluşma
22 Temmuz’da başlayan ve tam altı hafta süren atölye programına, 7-9 yaş aralığındaki 19 öğrenci katıldı. Çocuklar, bu süre zarfında yalnızca tuval ve boyayla tanışmakla kalmadı; aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurma ve birlikte üretmenin mutluluğunu yaşama fırsatı buldu. Renklerin büyülü dünyasında yolculuğa çıkan öğrenciler, yaz tatillerini unutulmaz anılarla zenginleştirdi.

Sertifika ve Hediye Heyecanı
26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen sergi etkinliği, hem öğrencilerin hem de ailelerinin yoğun ilgisine sahne oldu. Etkinliğin sonunda, atölye boyunca eğitim veren öğretmenler tarafından minik katılımcılara sertifikaları ve günün anısına hediyeler takdim edildi. Çocukların gurur dolu bakışları, ailelerin de yüzlerinde tebessüm oluşturdu.
Sanat Atölyeleri Yıl Boyu Devam Edecek
Bodrum Belediyesi yetkilileri, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen bu tür sosyal etkinliklerin ve sanat atölyelerinin yıl boyunca ilçe genelindeki merkezlerde belirli bir program dahilinde süreceğini bildirdi. Belediyenin, çocukların ve gençlerin gelişimine katkı sağlayacak projelere ağırlık vereceği ifade edildi.