Kuşadası Belediyesi tarafından İkiçeşmelik Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulan Anne Baba Çocuk Merkezi, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Cafer Kotan Yaşam Parkı bünyesindeki Güler Aydın Süzgeç Sosyal Tesisleri’nde eğitim gören 3-6 yaş aralığındaki çocuklar, okul öncesi programının 37’nci dönemini başarıyla bitirmenin sevincini paylaştı.

Eğlenceli atölyelerle başlayan gün
Mezuniyet töreni öncesinde minik öğrenciler, eğitmenleri eşliğinde yaratıcı atölye çalışmalarına katıldı. Kendi aile fotoğraflarını özenle süsleyerek özel çerçeveler hazırlayan çocuklar, el becerilerini sergileme fırsatı buldu. Etkinliğin devamında ise mezuniyet cübbelerini giyip keplerini takan 20 öğrenci, Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkililerinden sertifikalarını teslim aldı.

Ailelerden belediyeye teşekkür
Sertifika töreninin ardından çocuklar, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte dans gösterileri sergileyerek unutulmaz anlar yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamada, çocuklarının ilk mezuniyet heyecanına ortak olan veliler büyük mutluluk duydu. Etkinlik sonunda aileler, sunulan eğitim imkanları için Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.