Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, 87 yaşında hayata gözlerini yuman babası Mevlan Düzyatan’ı İzmir’de toprağa verdi. İleri yaşa bağlı yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle vefat eden Mevlan Düzyatan için Karşıyaka ilçesinde bulunan Beşikçioğlu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Sanat ve siyaset dünyası yalnız bırakmadı
Karşıyaka Spor Kulübü’nün geçmiş dönem yöneticilerinden olan ve üç çocuk babası Mevlan Düzyatan’ın cenaze törenine katılım yoğundu. Engin Altan Düzyatan’ı bu zor gününde eşi Neslişah Alkoçlar, annesi Gülşen Düzyatan ile kardeşleri Alpay Selim ve Özlem Düzyatan yalnız bırakmadı. Törene ayrıca Selim Bayraktar, Rıza Kocaoğlu ve Burak Altay gibi sanat dünyasından isimlerin yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ve çok sayıda seveni katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Mevlan Düzyatan’ın naaşı, Çeşme Çakabey Mezarlığı’na defnedilerek dualarla ebediyete uğurlandı.